24 de maig 2020

POLOS o GELATS DE GEL DE FRUITS VERMELLS

Ara que comencen a pujar les temperatures tenir preparats uns polos casolans al congelador és una molt bona idea ;) A més, aquesta és una versió molt sana feta a base de fruits vermells però que es pot fer amb qualsevol de les fruites de temporada que trobem al mercat!


Amb quatre ingredients en tindrem prou i tindrem uns polos tremendos de bons!
Ens caldrien uns motlles per polos això sí... Aquests els he trobat durant aquest confinament guardats al fons d'un prestatge de la cuina i crec que no els havia arribat a estrenar! O potser sí, perquè tenen pinta de ser uns que tenia de petita quan a l'estiu feia alguna recepta de les que venien als quaderns de vacances... com passa el temps!


Ingredients > per 4 polos
200g de fruita congelada (maduixes, gerds, nabius)
1 culleradeta de suc de llimona
20g de sucre
120g de iogurt
un frajolí d'aigua

Preparació
Tallem la fruita a trossets i la comgelem.
Quan tenim la fruita congelada la posem en un cassó, hi afegim l'aigua, el sucre i una culleradeta de llimona. Coem la barreja a foc lent.
Quan la fruita estigui toveta la retirem del foc, la triturem i la colem amb un colador. Ho deixem refredar.
Un cop fred, hi afegim el iogurt i batem fins que obtenim una barreja homogènia.
Emplenem els motlles i posem els polos al congelador.
Al cap d'unes hores els tindrem llestos per combatre la calor que ja comença a apretar!
Desmotllem els polos passant-los un ratet per aigua calenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada