Perquè no sempre cal complicar-se la vida pesant ingredients, embrutant mil "caxarros", encenent el forn, posant el cronòmetre perquè no es cremi res i esperar a que es refredi per poder-ne menjar...
La recepta d'avui és senzilla, ràpida i "relativament light"! Un batut amb fruita
del temps...si si del temps! Perquè les fruiteries estan plenes de maduixes
que diuen cómeme i no me m'he pogut estar!
1 plàtan
suc d'una taronja
4-5 maduixots
1 raig de llet
dues culleradetes de sucre
Preparació:
Netegem les maduixes i les escorrem
Tallem el plàtan a trossets.
Escorrem el suc d'una taronja.
Posem tots els ingredients en un bol i ho triturem.
Si ho notem poc dolç sempre hi podem afegir una mica de sucre.
*Per la presentació de les copes
Posar sucre de colors en un plat. Humitejar la copa per les vores i tumbar-la sobre el plat amb sucre.
Si voleu podeu fer un cop d'ull a aquestes i més fotos xules fent clic aquí, el blog del meu "fotògraf particular"! Últimament estic de sort i sempre l'enganxo per la sessió fotogràfica! Tot un luxe!
totalmente de acuerdo Laia,visça las recetas faciles y buenas como la de hoy
ResponEliminapeto
Un batido muy rico y sano,y las fotos preciosas,besitos.
ResponEliminaQué apetecible!!!! y encima lo vistoso que es, las fotos son preciosas.
ResponEliminaUn besito
Apa, quina pinta !!!
ResponEliminaOn es la cullera, que ho provarem !!!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaLaia, no se per que, pero no veig al escritori les teves noves entrades al blog i com soc un desastre no me enrecordo mai del nom del blog, y vingut aqui desde el comentari. Ancara no tens facebook?
ResponEliminaAquet batut te que estar delicios y las fotos son perfectes, es una delicia per la vista y el paladar visitar el te blog, un petonet.
Jajaja! Que raro que no et surti perquè jo et veig a seguidors!!
EliminaFacebook de blog no en tinc no... em fa una mica de mandra però potser mho repenso :P
Un petonet!!
Que boníssim Laia, m'agrada molt el batut de freses amb platan, però amb el suc de taronja no l'he provat. Tens raó, i de vegades no cal complicar-se tant amb les receptes (i amb la vida en general;)
ResponEliminaPetons
Mmmmm, m'encanta el batut!! la veritat es que me'n faria un ara mateix!!! Molt bona recepta, i ben senzilla!!
ResponEliminaUn petonet! :)