3 de set. 2014

CAKE POPS en versió gelat


 
Feia temps que volia penjar uns "cake pops" però sempre que n'he fet, per una raó o per una altra, mai he tingut temps per fer les fotos!! Normalment els faig per regalar i com que sempre vaig a toc de pito, doncs passa el que passa: fer-los, embolicar-los i sortir pitant de casa! ;))


Sort de les vacances!! Tenia tot el mes d'agost per cuinar i fer tot allò que durant l'any no tinc temps de fer...però tot i semblar tan idílic i haver fet mil plans del què faria, com ho faria, quan ho faria... només he estat capaç de fer dues receptes noves!!! A aquest pas els de blogger em tancaran el blog per improductiva! jajaja!


Total que una tarda em vaig posar a fer un pa de pessic per portar de berenar a casa d'uns familiars i de cop se me'n va anar de les mans! Una de dos, o havia calculat la massa per tot el veinat o els motlles havien empetitit! Aquella massa va donar per dos pans de pessic enormes!


 Un ens el vam menjar i l'altre va ser l'excusa perfecta per fer un pastís amb cobertura de mantega "versió pitufo" dels que tornen boja a la meva tieta. Aquí va el resultat d'aquesta versió pitufo!
 
 
 Com que els meus càlculs sempre fallen, va sobrar un munt de cobertura de mantega i d'aquí que fes aquests cake pops en forma de gelat per aprofitar-la i que en mossegar el gelat sigui blau! ;))
 

Ingredients:
crema de mantega (fer-ne una quarta part del que diu a l'enllaç)
colorant (n'afegirem una goteta a la crema de mantega quan ja la tinguem llesta si volem que el gelat tingui color quan el mosseguem)
pa de pessic o magdalenes
cobertura de xocolata blanca
cucurutxos de gelat

Preparació:
Agafem el pa de pessic, l'esmicolem ben petit i el posem en un recipient. Afegim una mica de crema de mantega i la barregem amb les engrunes de pa de pessic. Poc a poc les engrunes es van humitejant. N'anem afegint mica en mica fins que podem fer boletes amb la mà que no es trenquen sinó que mantenen la forma. És important no passar-se de mantega perquè sinó quedaran uns cake pops molt humits i no són tan bons. Quan hem aconseguit la textura, anem omplint un agafador de gelats com per exemple el de les fotos i anem fent boletes del mateix tamany que seran les boles dels nostres gelats. Les posem del revés (la cara més rodona cap a baix) en una safata i cap a la nevera perquè endureixin i no s'engrunin quan després les manipulem.
 
 
Desfem cobertura de xocolata blanca (o de qualsevol altra) i la posem en un got on hi sucarem les boletes. Posem una mica de xocolata pels marges dels cucurutxos perquè quan es refredi farà de cola perquè no caiguin les boletes. Punxem les boletes per la part més plana amb un palet, les suquem dins la xocolata i les col·loquem damunt dels cucurutxos. Posem confetti per sobre i deixem que la xocolata es refredi.
 

2 comentaris:

  1. jaja veo que hay tenido un verano muy relajado y productivo haciendo grandes cantidades de pa de passic y como en la cocina no se tira nada, con la mantequilla que te sobro de este estupendo pastel pitufo, te marcastes unos buenos cake pops¡¡ Bravo y todo la tieta contenta
    Tranquila que no te cerraran el blog jaja
    Peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso espero Miquel!!! Me quiero poner las pilas y ya estoy mirando cursillos de cocina por aquí y por allá! Ya te contaré... ;)

      Elimina