El nom ja ho diu i les fotos ho corroboren... són una barreja entre brownie i cookkie de xocolata... En fornejar-les es va fent una petita crosta que s'esquerda i li dóna el toc rústic...però de dins queden més aviat toves i amb un gust intens de xocolata.
Com diu l'anunci: "Allà on van, triomfen!" La veritat és que són una aposta segura, sobretot pels amants de la xocolata, i sempre que he fet un assortit de galetes són les primeres en volar!
Ingredients:
150 g de sucre
1 cdta. d'extracte de vainilla
1/2 cdta. de cafè soluble
2 ous
35 g de farina
20 g de cacao en pols (tipus Valor, sense sucres ni altres afegits)
1/4 cdta. de sal
1/4 cdta. de llevat (tipus Royal)
145 g de xocolata negra (tipus Nestlé postres)
30 g de mantega
100 g de xips de xocolata
Preparació:
Preparació:
Preescalfem el forn a 190ºC.
En un bol barregem la farina, el cacao en pols, el llevat i la sal, i ho reservem.
En un bol barregem la farina, el cacao en pols, el llevat i la sal, i ho reservem.
En un altre bol batem els ous amb el sucre, el cafè i l'extracte de vainilla. Ho batem enèrgicament fins aconseguir que la massa dobli el seu volum i quedi molt esponjosa.
Desfem la xocolata amb la mantega al bany maria. Ho barregem fins que ens queda una barreja homogènia. (Es pot fer al micrones però parant cada 10 segons i barrejant-ho per evitar passar-nos i que se'ns cremi la xocolata).
Afegim la xocolata al bol on hem batut els ous amb el sucre i ho integrem poc a poc amb moviments de baix cap a dalt (perquè la massa no baixi i es mantingui esponjosa). Tot seguit afegim la farina de la mateixa manera.
Per últim, afegim els xips de xocolata (en deixem uns quants reservats pel final) i barregem lleugerament perquè quedin repartits entre la massa.
Omplim una màniga pastissera* i anem fent petites rodones sobre una làmina de silicona o paper de forn separades 2-3 cm entre sí. Decorem amb xips de xocolata per sobre les galetes.
Enfornem durant 8 minuts aproximadament. Les deixem refredar sobre una reixeta.
Enfornem durant 8 minuts aproximadament. Les deixem refredar sobre una reixeta.
*També podem fer-ho directament amb una cullereta de postres (si ho fem amb una cullera normal ens sortiran galetes enormes) però les galetes no quedaran tan rodonetes.
Recepta de food&cook
Gracias Naroa!!! Voy a pasarme ahora por el tuyo!! ;)
ResponEliminaQuina preciositat, m'apunto la recepta per fer-les a casa!
ResponEliminaAquesta l'apunto....quina pinta!!!!
ResponEliminaPetonets.
unas galletas irresistibles y estoy de acuerdo que Allà on van, triomfen!¡
ResponEliminaBona setmana
Uooo no les havia vist mai! tenen una pinta brutal i per berenar amb un got de llet han d'estar boníssimes.
ResponEliminaPtns.
Su.
Quines ganes de clavar- hi queixalada! Quina pinta!
ResponEliminaOstres!!! Quina passada de brownie/cookie més fantàstica!!
ResponEliminaEm moro de ganes de provar-les de ben segur que les faré Ja hi pots pujar de peus!!
Et deixo el meu link de blog (sóc molt novella), però potser i trobes alguna coseta que et fa gràcia! I no deixa de dir-hi la teva, de tot se'n aprèn!
Gràcies per penjar les receptes, això fa que la gent jove s'interessi per cuinar!
Una abraçada!!
Pd:el link és: http://joorengaitucanyella.blogspot.com.es/
Quin goig de galetes! Intentaré fer-les, a veure si em queden tan bé com a tu.
ResponElimina