9 de set. 2020

CUPCAKES DE CARROT CAKE

Anar a comprar gotetes de xocolata i sortir amb gotetes, cobertura de xocolata blanca, negra, amb llet i sucre volat és tot un clàssic! Però a més, quan ja havia pagat, m'ensenyen unes pastanagues de xocolata blanca que hi ha a l'aparador, total, que vaig haver de tornar a entrar a la botiga, és clar!


Com que a casa aquestes xocolatetes corren perill (i més si són blanques), em vaig haver d'afanyar a fer-les servir i aquestes magdalenes de pastanaga en són el resultat immediat.


La recepta és la mateixa que la del carrot cake però amb la meitat de proporcions. Així sortiran 10 magdalenes aproximadament.

Quan tinguem la massa llesta emplenarem els motlles a tres quarts de la seva capacitat perquè sinó sobreeixiran. Deixarem que es refredi la massa abans de posar-hi la crema de formatge que tindrem a la nevera per tal que agafi prou consistència i s'aguanti damunt la magdalena.

2 comentaris:

  1. Espectaculars !!!
    Mira que t'han quedat maques, per que bones, comeixent el teu carrot cake, no cal dubtar-ho ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Boníssimes perquè com bé dius el carrot cake mai falla :)

      Elimina