Anar a comprar gotetes de xocolata i sortir amb gotetes, cobertura de xocolata blanca, negra, amb llet i sucre volat és tot un clàssic! Però a més, quan ja havia pagat, m'ensenyen unes pastanagues de xocolata blanca que hi ha a l'aparador, total, que vaig haver de tornar a entrar a la botiga, és clar!
Com que a casa aquestes xocolatetes corren perill (i més si són blanques), em vaig haver d'afanyar a fer-les servir i aquestes magdalenes de pastanaga en són el resultat immediat.
Quan tinguem la massa llesta emplenarem els motlles a tres quarts de la seva capacitat perquè sinó sobreeixiran. Deixarem que es refredi la massa abans de posar-hi la crema de formatge que tindrem a la nevera per tal que agafi prou consistència i s'aguanti damunt la magdalena.
Espectaculars !!!
ResponEliminaMira que t'han quedat maques, per que bones, comeixent el teu carrot cake, no cal dubtar-ho ...
Boníssimes perquè com bé dius el carrot cake mai falla :)
Elimina