La tenia pendent de publicar fa setmanes però no trobava el moment d'editar les fotos. Aquest cheesecake té un toc de xocolata blanca que el fa encara més irresistible. Acompanyat de mermelada de préssec o de qualsevol altra mermelada serà un encert segur.
La base es pot fer amb galetes Maria, Digestive o Speculoos la que més us agradi. Però sigueu generosos amb el gruix de la base perquè el contrast de textures és un punt clau en aquests tipus de pastissos.
La recepta està adaptada de la del blog 'Las recetas de MJ' (té video explicatiu i tot) però afegint-hi més gruix a la base de galetes i una mica més de dolçor a petició del tastador oficial de cheesecakes de casa nostra ;)
Ingredients (per un motlle de 24 cm de diàmetre)
> Per la base de galeta
250 g de galetes Digestive
110 g de mantega fosa
> Pel farcit
750g de formatge mascarpone
200ml de nata per muntar
120g de sucre llustre
4 ous talla L
3 cullerades de farina
200g de xocolata blanca fosa
1 culleradeta d'extracte de vainilla
> Per la decoració
Melmelada de préssec passada per un colador
Preparació
Forrem la base d'un motlle desmotllable amb paper de forn.
> Per la base de galeta
Triturem les galetes i les posem dins el motlle. Hi aboquem a sobre la mantega fosa i barregem fins que la barreja és uniforme. Aplanem les galetes sobre la base i les parets del motlle. Ho reservem dins la nevera perquè la mantega qualli i enforteixi.
Preescalfem el forn a 175ºC.
> Pel farcit
En un bol batem el formatge mascarpone amb la nata per muntar a velocitat baixa.
Hi afegim el sucre i els ous, un a un, sense deixar de batre, fins que quedin totalment incorporats.
Hi afegim la farina tamitzada sense deixar de batre.
Hi afegim la vainilla i la xocolata blanca fosa i remenem fins aconseguir una barreja homogènia.
Aboquem la massa sobre el motlle fred de la nevera.
Enfornem durant una hora, apaguem el forn i deixem el pastís dins amb la porta entreoberta fins que es refredi el forn.
Reservem el pastís a la nevera fins passades unes hores.
Decorem per sobre amb una mica de melmelada de préssec o del que tinguem per casa.
Buff ... quin pecat !!!
ResponEliminaDeu estar de mort !!!
Enhorabona !!!
Un pecat del bons.Brutal¡¡
ResponEliminaSalut