16 de nov. 2012

GALETTE de bolets

 
 
Per segona vegada entro una recepta salada al blog (esperem que no sigui la última perquè li estic agafant el "tranquillo"...i he de dir que m'agrada!!) i per segona vegada participo a la recepta del 15! Sempre voldria fer-ho però sempre penso que tinc temps i al final m'acaba passant el dia...
Tenia pendent fer una galette ja fa dies i el pla era fer-la dolça però aprofitant l'excusa dels bolets m'hi vaig llençar i vaig pensar...vinga va, surti el que surti! ;) El resultat, tot i que les fotos no li fan justícia (va ser fer-la i anar directa a la taula), va ser prou bò i tocarà repetir-la!
 
 
 
 
Sympatique by Pink Martini on Grooveshark
 
 
Ingredients:
una làmina de massa brisa ...no tenia temps de fer-la i sí...la vaig comprar!
2 pastanagues
1 ceba gran
200g de gírgoles
200g de rovellons
100g de camagrocs
un raig de conyac
sal i pebre (o herbes aromàtiques al gust)
 
Preparació:
Ratllem dos pastanagues i tallem una ceba a trossets petits. Ho fregim en una paella amb una miga d'oli fins que estigui ben tovet. Hi afegim un raig de conyac i després els bolets: les gírgoles i els rovellons tallats a trossets, i els camagrocs sencers. Li donem unes voltes i hi fiquem sal i pebre. Li fem unes voltes i ho treiem del foc perquè després s'acabarà de coure al forn.
Estirem la massa brisa i posem el farcit al centre deixant unes centímetres a les vores. Dobleguem la massa cap endins i cap als costats.
Fiquem formatge parmesà per sobre i enfornem a 180ºC durant 20-30 minuts.
 

6 comentaris:

  1. Oooh, nosaltres vam fer una galette semblant pel 15 de la carbassa i ens va xiflar! Oi que queda fantàstica? Molt bona aportació!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Laia que sean mas las recetas saladas eh¡¡ que lo hacen tambien muy bien y esta galette esta tremendamente rica
    bon diumenge
    peto

    ResponElimina
  3. La foto diu: "menjam, menjam" !!!
    Que no decaigui, el tema dolç el portes molt be, però veig que el salat no es queda enrrera. Ànims !!!
    Ja t'explicaré el taller de torrons ...

    ResponElimina
  4. No n'he fet mai i ha d'estar boníssim!!!!

    ResponElimina
  5. me encantan las galettes se ven tan rústicas....ademas con estas setas de temporada y esas hierbas....tremenda! un besito guapa

    ResponElimina
  6. Boníssim! m'encanta com t'ha quedat! petons

    ResponElimina