3 de nov. 2011

MÉS GALETES DE MANTEGA... AMB TALLADORS BELGUES



Sembla que faci mil anys de les vacances d'estiu, el solet, la calor... no fa ni dos mesos i sembla una eternitat! Altre cop a la rutina, la feina...pff! I d'aquí res Nadal, festes per aquí i per allà...tot va massa ràpid! Potser per això havien quedat arraconades algunes de les xorrades culinàries que vaig comprar durant les vacances per terriotori belga!
Entre les moltes coses bones que va tenir aquest viatge (principalment la companyia), destaca el descobriment d'algunes botigues de cuina d'aquelles que saps quan entres però no quan en sortiràs (i sinó que li diguin al pobre Carlinhos, allà aguantant com el que més i sense "rechistar" mentre nosaltres feiem de les nostres...).
Ja no és qüestió del que venien o deixessin de vendre sinó la manera com estaven organitzades les coses... tot sobre prestatges de fusta, petits calaixos, cistells o galledes metàl·liques amb un toc "retro" però alhora modern... i el terra de parquet acabava de donar aquell to càlid que feia que no tinguessis pressa per marxar sinó al contrari, que anessis curiosejant cada racó amb tota la calma del món!
Això sí, no tot va ser tan idílic! Els horaris belgues no són com els d'aquí (per sort pels que hi treballen) i les botigues tanquen a hores raonables...de manera que al cap d'una estona ens van convidar a abandonar la botiga! Oh sí! Una pena per nosaltres (no tanta pel nostre acompanyant)...
Tot i així, ens va donar temps a fer unes quantes compres! No tantes com haguessim volgut perquè les mides i el pes de l'equipatge fixats per Ryanair (una vergonya! no me'n puc estar!) van fer que ens reprimissim una mica bastant!



Entre les adquisicions d'aquell dia està el tallador de galetes en forma de cullera que ja havia vist per aquí Barcelona però que mai m'havia decidit a comprar, entre d'altres coses, perquè al final hauré de sortir de casa de tants motlles i talladors que hi arriben a haver a les botigues i que intento no comprar però que tard o d'hora acabo caient en la temptació i paaam! un altre a la col·lecció!
Aquest però, té la seva gràcia! A part de ser una galeta boníssima, serveix de cullereta pel cafè i això té el seu punt!



La recepta utilitzada per fer aquestes galetes és la mateixa que per les cookies de mantega, que va ser la primera entrada al blog i és la que faig servir més sovint perquè m'encanten i a casa van que volen! Es pot veure fent clic aquí.




3 comentaris:

  1. son unas tiendas preciosas,que lo comprarias todo.Con este molde te has fabricado unas estupendas y buenas cuchara-galleta
    Bona setmana

    ResponElimina
  2. Que chulo el molde..y las cucharas te quedaron perfectas, una idea estupenda...

    Un saludo!!!

    ResponElimina
  3. me encantan estas galletas con forma de cucharilla, pero yo necesitaria más de una! jejejeje

    ResponElimina