24 de des. 2017

TURRÓ DE XOCOLATA


L'any passat vaig comprar un "xocotransfer" amb motius nadalencs en una fira de pastisseria però no havia trobat la ocasió per fer-lo servir i va quedar oblidat al prestatge. Fa uns dies, aprofitant que s'acostaven les festes de Nadal, vaig pensar que havia arribat l'hora i em vaig posar en marxa...


En poc més de dues hores el podem tenir fet i el resultat és aquest!
Si utilitzem "xocotransfers" li donarem un toc original però també podem utilitzar un motlle llis o un amb relleu...
En aquest cas he fet servir arròs inflat i galetes speculoos però podem posar-hi fruits secs, galetes maria, panses...el que més ens agradi o el que tinguem per casa en aquell moment.


Ingredients:
40 g de llard de porc
30 g d'arròs inflat
40 g de galetes speculoos
100 g de xocolata negra
150g de xocolata amb llet
"xocotransfer"

Preparació:
Desfem les xocolates al bany maria juntament amb el llard de porc i ho barregem fins obtenir una barreja uniforme.
Tallem les galetes speculoos a trossets petits i les afegim a la barreja de xocolates.
Afegim l'arròs inflat i remenem.
Incorporem la barreja en un motlle de silicona rectangular (podem utilitzar-ne un de pa de pessic com el de la foto) on prèviament hem col·locat un xocotransfer amb la cara de plastic tocant al motlle.


Ho deixem a la nevera un parell d'hores.
Quan la xocolata ha quallat, desmotllem i treiem el plastic del "xocotransfer".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada