16 de juny 2012

CÒCTEL DE FRUITES sense pretensions



Per primer cop, i espero que no sigui l'últim, participo en La recepta del 15! Sempre vaig a última hora i mai arribo a temps a la proposta mensual que llancen a la blogosfera però aquest cop m'ho havia proposat!

Potser hi va influir el fet que fa unes setmanes vaig participar en un taller de còctels que formava part del comiat de soltera d'una amiga en el que aprendre, el que es diu aprendre, vam aprendre poc! I no per falta d'interès en les demostracions dels barmans sinó perquè a la que vam començar a barrejar licors... allò va ser el "despimporre"!
El taller consistia en preparar tota una sèrie de còctels començant pel cosmopolitan, passant pel daikiri i acabant pel gintònic (que tan de moda està). La gràcia era que cadascuna de nosaltres havia de sortir a preparar el seu còctel mentre explicava alguna anècdota viscuda amb la futura núvia. Però clar, el que es preparava després s'havia de beure i així vam acabar...una gran nit aquella!
Sort del barman que es va omplir de paciència amb nosaltres i a la coctelera que va patir lo seu perquè la nostra gràcia sacsejant era dubtosa i anava més líquid a fora que a dins! Tot i així, el pobre anava dient "muy bien chica, dále más fuerte!" amb aquell accent brasileiru tan dolç!! ;)
Així doncs, després de tant d'alcohol em venia de gust preparar algun còctel abstemi i què millor que una versió del mític San Francisco...



Baby I Love Your Way by Big Mountain on Grooveshark

Ingredients:
50 ml de suc de pinya
50 ml de suc de préssec
50 ml de suc de maduixa
100 ml de suc de taronja
el suc de mitja llimona
1 cullerada de sucre

Preparació:
En un got posem el suc exprimit de mitja llimona i el suc de taronja. Afegim la cullerada de sucre i ho barregem. Tot seguit afegim el suc de pinya, préssec i maduixa. En la recepta original s'hi fica grosella enlloc de maduixes però a mi personalment no m'agrada massa i ara que la maduixa està en el seu esplendor val la pena aprofitar-la!
Ho aboquem a la coctelera i agitem amb la gràcia que tingui cadascú!
Hi fiquem uns glaçons perquè estigui ben fresc i a disfrutar!

7 comentaris:

  1. Muy rico tu coctel,me imagino la que pudisteis liar,jajajaja,lo importante es que lo pasasteis genial,un besito guapa.

    ResponElimina
  2. Això això menys pastissos i més cóctels!!!

    ResponElimina
  3. Anònim17.6.12

    Com ens agrada veure cares noves pel 15! :D
    jajajaja quina despedida de soltera més divertida, ja m'imagino com deuríeu acabar! Sort que amb aquesta versió sense alcohol pots beure tan com vulguis!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Que taller tan divertido! Yo solo he asistido a catas de vino, y me he divertido muchísimo, aunque esto de aprender a hacer cocteles me esta entusiasmando!! Tu coctel, estupendo y fresquito. Un beso

    ResponElimina
  5. Anònim17.6.12

    Hola!!
    Avui he descobert el teu bloc!!! Molt bona feina i el còctel m'encanta!!
    M'estic una estona més per aquí!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Fantastica aportación Laia y aunque sea lait es un buen y sano coctel y asi presenatdo lo hace muy apetecible.Me ha gustado el taller de cocteles que pasasteis tan divertido y bien contentas seguro
    bona setmana
    peto

    ResponElimina
  7. Tot una novetat al teu blog això dels coctels !!!
    Te bona minta, ho porvarem ... però sense la despedida de solters ...

    ResponElimina