Glassejat de dos colors, sucre tenyit del color del pètals i palets de broxeta... amb això i una mica de paciència podrem fer un ram comestible que no té res a envejar als de veritat...
Per fer la massa de les galetes fer clic aquí i pel glassejat de sobre fer-ho aquí.
Per a que el sucre quedi adherit a la galeta cal que el glassejat dels pètals s'hagi assecat per complet. Llavors traçarem les línies que vulguem cobrir de sucre i hi tirarem el sucre per sobre en forma de pluja. Un cop les línies estan seques, espolsem el sucre sobrant amb un pinzell.
Laia, quines cosses tant macàs que fas, quan tingui temps las faré totes.
ResponEliminaFelicitats.
Buahhh tiaaa!!! quina pintacaaa!! ;), segur que estan bonissimes però veure-les ja val la pena! Felicitats!
ResponEliminaOhhhhhç!!!! que preciosidad te han quedado estupendas muy buena idea lo del azucar,un besito.
ResponEliminaque arte Laia preciosas
ResponEliminabon cap de setmana
Que bonitas!!!! te han quedado estupendas estas flores ! un besito
ResponEliminaHola Laia una guapada les galetes!
ResponEliminaI sobre les coques estem molt contents que ens ho diguis.
Que boniques les galetes! Tot amb molt bona pinta com ho fas sempre!
ResponEliminaEstan preciosses amb la purpurina. Petonets!!!
ResponEliminaSenzillament precioses !!!
ResponElimina