3 de nov. 2019

NUTELLOTI



Són ràpidíssimes de fer, molt fàcils i amb la mida ideal per acompanyar un cafè i/o per suplir la dosi diària de xocolata... Per dins la textura és semblant a la del brownie i per fora tenen un toc de Nutella infalible!

Només cal tenir tres ingredients: Nutella, farina i ous. Fàcil no? Doncs a provar-les! ;)



Ingredients (per unes 15 galetones aproximadament)

180g de Nutella i una mica més per decorar
150g de farina
1 ou de mida L

Preparació

En un bol barregem la Nutella i l'ou amb unes varilles fins aconseguir una massa homogènia.
Tamitzem la farina sobre la barreja i barregem fins que quedi integrada.
En cas que la massa tingui poca consistència, la posem a la nevera que reposi durant mitja hora.
Fem boletes amb la massa i les deixem sobre una làmina de silicona o paper de forn.
Amb el dit enfonsem una mica la part del mig de la boleta sense que acabi de foradar-la del tot.
Fornegem a 180ºC durant 12 minuts.
Deixem que les galetes reposin sobre la safata de forn 10 minuts i les traslladem sobre una reixeta per a que es refredin completament.
Un cop fredes, decorem amb Nutella amb un màniga pastissera i una punta en forma d'estrella.

Recepta del blog de Maria Lunarillos amb video inclòs!

1 comentari:

  1. Apa! que bones i fàcils. Les faré si o si, n´hi ha dos que fliparan amb la Nutella

    ResponElimina