15 de febr. 2015

ANGEL FOOD CAKE II



És un pastís peculiar... està fet només amb clares d'ou, té una textura d'esponja molt tupida i un gust de "nubes" espectacular! Quan el faig, tothom creu que porta "nubes" dins però prometo que no!! ;)



De fet, l'he fet moltíssimes vegades i la recepta és exactament la mateixa de l'angel food cake que vaig fer el 19.11.2011 (ho he anat a mirar perquè no me'n recordava i per poc no caic de cul... fa més de 3 anys i em sembla que va ser ahir...)


La única variant són els colors de la massa en tallar el pa de pessic. I això és ben senzill... Un cop tenim la massa llesta per anar al forn la dividim en tantes parts com colors diferents vulguem. Cada part la tenyim amb una goteta de colorant alimentari i remenem de baix a dalt (perquè la massa no ens baixi) fins que el color és homogeni. Ara, anem abocant les diferents masses de colors al motlle (recordar que aquest motlle no cal d'untar-lo) segons ens agradi i acabar d'aplanar la part de dalt amb una espàtula.

 
Enfornem a 170ºC durant 30-35 minuts o fins que en punxar amb un palet, aquest surt sec. Deixem refredar i desmotllem (amb compte, passem primer un ganivet per les vores per tal de desenganxar-lo del motlle).
 
 

1 comentari:

  1. Es realment impressionat en quan a diseny, suposo que provar-lo ja deu ser el cel.

    ResponElimina