15 d’abr. 2013

GALETES amb LACASITOS!


 
Hi ha blogs que un cop hi has entrat una vegada no pots deixar de fer-ho...que sempre que hi entres hi ha sorpreses, fotos cuidades fins l'últim detall i uns textos que et petes de riure perquè tal i com et descriu les coses més rutinàries... t'imagines la situació i rius sol davant la pantalla!
D'aquests n'hi hauran molts, moltíssims! Però jo no els conec (encara!) i per mi un dels millors és "La receta de la felicidad", m'encanta! D'aquí he tret aquesta recepta, senzilla i original que està llesta en un no res!




Secrets by OneRepublic on Grooveshark

 
Ingredients: per unes 25-30 galetes
100g de sucre morè
100g de sucre normal
1 culleradeta d'extracte de vainilla
175g de mantega a temperatura ambient
1 ou i 1 rovell
300g de farina
1 pessic de sal
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
200g de lacasitos (aprox)
 
 
Preparació:
Preeescalfem el forn a 180 º C.
En un bol posem els dos tipus de sucre, la vainilla i la mantega. Ho batem primer a velocitat lenta i després més ràpid, fins que la crema estigui integrada i esponjosa.
Afegim un ou i un rovell, i ho batem fins obtenr una massa homogènia.
Agreguem la farina barrejada amb el bicarbonat i la sal, i amb una espàtula, barregem just per integrar la farina. La barreja és una mica enganxifosa, però es traballa bé amb les mans.
Dividim la massa en 25-30 porcions, i fem boletes amb cadascuna d'elles. Les anem col·locant damunt d'una làmina de silicona, bastant separades entre sí, perquè les galetes s'expandeixen un cop amb l'escalfor del forn i sinó, se'ns ajuntaran les unes amb les altres.
Amb la mà les aixafem una mica de manera que quedin gruixudetes però planes tipo "hamburguesa”.
Col·loquem 7-8 lacasitos sobre cada galeta: un l al centre, i els altres 6 al voltant. Els col·locarem molt junts perquè es separaran a l'enfornar.
Introduïm les galetes al forn, a la part mitja, i fornegem durant 10-12 minuts, o fins que les vores estiguin lleugerament torrades. Retirem del forn, deixem refredar uns minuts sobre la safata de forn i  les passem damunt una reixeta per a que s'acabin de refredar.

4 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb tu, jo també la segueixo i tenia apuntada aq recepta per fer-la, que deu estar molt bona.
    Su.

    ResponElimina
  2. Anònim16.4.13

    de rechupete laia

    ResponElimina
  3. Anònim16.4.13

    soc un segudor molt aborrit ja que tardes molt entre publicacios que acostumen a eser interesants

    ResponElimina
  4. Són molt bones i molt vistoses!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina