Feia temps que la tenia pendent però no trobava el moment de posar-m'hi, últimament el blog funciona a mig gas i així seguirà, com a mínim, fins al mes de juny en què comenci a veure la llum al final del túnel... però per no perdre la pràctica aquí va una altra recepta d'aquelles fàcils i ràpides... Que tingueu una bona setmana!
I aquest cop amb la versió d'un clàssic que mai hagués pensat pel blog però la vida et sorprèn quan menys t'ho esperes! ;)
Ingredients: per 8 aros de 7cm de diàmetre
> Per la base de galetes
250g galetes speculoos
100g de mantega
> Per la trufa
150g de cobertura de xocolata negra
250ml de nata líquida per muntar
> Per la nata
400ml de nata líquida per muntar
50g de sucre
Preparació:
> Per la base de galetes
Desfem la mantega i la barregem amb les galetes què prèviament haurem picat al morter fins que quedin ben fines. Obtindrem una massa homogènia que repartirem entre els diferents aros i aixafarem fins fer una base fina i consistent. Reservem a la nevera perquè endureixi la base.
> Per la trufa
Posem la nata al foc i quan arrenca el bull la retirem i hi afegim la xocolata a trossets. Remenem fins que obtenim una barreja homogènia i la deixem refredar. Ho posem a la nevera mínim 2 hores i la muntem amb una batedora de barilles. Reservem.
> Per la nata
Muntem la nata ben freda de la nevera i hi anem afegint el sucre poc a poc.
> Muntatge
Un cop freda la base de galetes, posem una capa de nata i l'aplanem. Al damunt hi posem una capa de trufa i l'aplanem. Per sobre vaig posar una capa fina de xocolata en forma de rodona (que vaig tallar amb el mateix aro d'emplatar) i una mica de cacau en pols per damunt. Deixem refredar a la nevera una hora i desmotllem.
Laia una combinacion que siempre triunfa y es muy buena y ademas asi en formato individual queda genial¡¡
ResponEliminabona setmana
peto
Ostres! Quina passada...amb el que m'agrada el xocolata!!!.
ResponEliminaT'ha quedat fantàstic...
Petonets.
Hola!
ResponEliminaNo estàs sola funcionant a mig gas. Tot té el seu temps i moment, el cas és que sempre hi pensem i anem penjant encara que no sigui amb tanta regularitat.
Posa algun llum al túnel, com per exemple, el que has posat avui. Fa molta llum. Ha quedat genial, el gust me l'imagino!
Una abraçada i bona setmana!!!
Ja era hora de tornar a lleparme els dits.
ResponEliminaUn petonet Xati.
Espectacular! i boníssim, imagino. Ànims que només et queden 5 mesets...
ResponEliminaLa veritat es que sembla molt bo!! Per cert on trobes les galetes speculous?
ResponEliminaPtns.
Su.
Doncs en vaig comprar al supermercat unes de la marca Lotus, les típiques que et donen amb el cafè, saps les que et dic?
EliminaPetons!
Merci Laia ho miraré!!
EliminaHolaaa :) Tens un premi al meu blog http://personalshopperengranollers.blogspot.com.es/
ResponEliminaEspero que t'agradi, HELENA.
nyami nyami! ara que és hora de dinar entra una salivera... :D
ResponEliminaFantástico pastel de capas.....debe ser delicioso! un beso
ResponEliminaFàcil, senzill i segur que boníssim !!!
ResponEliminaEncara que sigui de tant en tant, no perdis les bones costums i deleitans penjant algun postre al blog ...
Excelentes ingredientes e com um aspecto lindo,adorei!
ResponEliminaBjs