I aprofitant les últimes hores d'aquestes festes aprofito per penjar l'arbre de Nadal més comestible de tots! Fet amb galetes de mantega i decorat amb fondant blanc, és un arbre molt senzill de fer!
Els motlles en qüestió van venir directes l'any passat de Nova York després que la meva tieta es pategés mig Manhattan buscant un tallador de galetes en forma de palet o "candy cane" (que no trobava a Barcelona i sempre havia d'anar demanant) i com passa amb aquestes coses, quan busques, veus mil altres coses i n'acabes comprant alguna de més! ;)
Amb la broma... l'any passat se'm va fer tard i no el vaig arribar a fer... però aquest any li he portat com a regal de Reis enlloc del tortell que no m'ha donat temps a preparar! L'any que ve prometo no fallar!
L'arbre està decorat amb fondant i després cal anar muntant les galetes una sobre de l'altra amb una mica de glassejat a la base de cada galeta. Esperem que s'assequi i ja el podem embolicar amb paper de celofan o com més ens agradi! Si no ens agrada el fondant, podem decorar-lo amb glassejat o simplement tirar-hi una mica de sucre llustre per sobre en forma de pluja, segur que queda espectacular!
Bon Any Nou Laia y menudo arbol comestible que nos traes,te ha quedado precioso¡¡
ResponEliminabona setmana
peto
Un arbre ben aprofitat. Bon any!
ResponEliminaFabulós! Jo l'he vist (i tinc) en viu i directe, una passada. De fet no hem trobat a faltar el tortell...
ResponEliminaL'any que ve ja veurem amb què ens sorprens.
Que precioso el arbol!! me ha encantado,
ResponEliminaBss
Que xulo!! no l'habia vist. Jo en volia fer un aquest any pero no vaig ser a temps, així que ho deixo pel pròxim (em quedo amb les ganes).
ResponEliminaSu.
Laia, que preciosidad de árbol de galletas, es brutal!!!! un besito
ResponElimina