8 de set. 2012

BROWNIE de xocolata

 
 
Aquest és el meu primer brownie... i suposo que no serà l'últim! Crec que he aconseguit la textura que ha de tenir un bon brownie, una petita crosta per fora però humit per dins... l'he tret d'un llibre que vaig comprar aquest estiu en una petita llibreria londinenca on gran part de l'estoc estava a meitat de preu... i amb els 5 pounds que ens sobraven vaig fer la millor compra del viatge, un llibre ple de receptes que es diu "1001 cupcakes, cookies & other tempting treats" de "Susanna Tee".
 
 


Però com tot, sempre es pot millorar... així que aniré provant amb la resta de receptes i repartint-les entre amics, família i feina...així ens engreixem tots per igual!! Visca la generositat! ;)


 
 
Wishin And Hopin by Ani DiFranco on Grooveshark
 
 
Ingredients:
225g de xocolata negra a trossets
85g de mantega
2 ous
200g de sucre moreno
1 cdta. d'essència de vainilla
140g de farina
75g de nous tallades a trossets
 
Preparació:
Preescalfem el forn a 180ºC.
En un bol posem la xocolata tallada a trossets i la mantega. Ho escalfem al microones a alta temperatura i remenant cada 10 segons vigilant que no se'ns cremi. Un cop s'ha dissolt i la barreja és homogènia ho deixem refredar.
Batem lleugerament els ous i el sucre i hi afegim l'extracte de vainilla. Hi afegim la farina tamitzada i ho barregem. Per últim, hi afegim la xocolata fosa i les nous.
Aboquem la barreja sobre un motlle folrat per sota amb paper de forn.
Fornegem durant 30 minuts o fins que estigui cuit per fora i humit per dins (punxem i ha de sortir un pèl cru del centre).
Treiem el motlle del forn i el deixem refredar durant 10 minuts abans de desmotllar.

 

8 comentaris:

  1. M'agrada això de la generositat! Estic disposada a engreixar-me si és per un bé general ;)

    ResponElimina
  2. Laia,t'ha quedat molt i molt be aquest Brownie de xocolata.

    ResponElimina
  3. T'ha quedat guapíssim, a mi em torna boja el brownie!

    ResponElimina
  4. Tu lo has dicho el buen brownie es asi como lo describes y la clave sobre todo la humedad interior,si queda seco ya no es lo mismo.Lo veo sensacional este tuyo.
    ja,ja a mi tambien me pasa a veces y Visca la generositat¡¡de la familia y amigos
    bon diumenge
    peto

    ResponElimina
  5. Apaaaaa! Quina pinta més bona! T'ha quedat perfecte.

    ResponElimina
  6. Tu primer Brownie? pues te ha quedado fantástico! para mí el brownie es un verdadero vicio!!!! un beso

    ResponElimina
  7. Descrius perfectament com a de ser un browne...i es veritat que costa trobar el punt just. Si l'has trobat a la primera...enhorabona!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Uuummmm !!!!! Quin vici !!!
    Això es pecat segur ...
    Només de mirar les fotos, s'em fa a la boca aigua ...
    Apa, compartim-ne un quan vulguis !!!

    ResponElimina