5 de nov. 2013

CUPCAKES amb frosting de mascarpone



Aquests van ser uns cupcakes improvitzats per aprofitar la crema de mascarpone que havia sobrat del dia anterior... i l'excusa perfecta per estrenar els talladors de flors que vaig comprar al saló bcn&cake de l'any passat. Si si... gairebé un any al calaixxxx... algo està canviant i ja no sóc la que era...!! ;(

When You Say Nothing at All by Ronan Keating on Grooveshark


Ingredients:

>Per la magdalena
100g de mantega
100g de sucre
2 ous
100g de farina
1 culleradeta de royal
1 culleradeta d'extracte de vainilla

>Pel frosting
75g de mascarpone
150ml de crema de llet
30g de sucre

Preparació:

>Per la magdalena
Preescalfem el forn a 180ºC i col·loquem els motlles de paper sobre la safata de forn.
Batem el sucre amb la mantega fins que s'integrin i blanquegi.
Afegim l'extracte de vainilla i els ous, un per un, batent bé després de cada addició.
Afegim la farina prèviament barrejada amb el royal i tamitzada i barregem fins que la massa sigui homogènia.
Omplim els motlles de paper fins 3/4 de la seva capacitat i enfornem durant 15 o 20 minuts.
Els traiem del forn i els deixem refredar sobre una reixeta metàl·lica.

>Pel frosting
Batem la crema de llet amb el sucre fins que estigui homogenis. Incorporem poc a poc el formatge i continuem batent fins que la barreja tingui una textura densa, cremosa i homogènia. Hi afegim la canyella i acabem de barrejar. Reservem a la nevera fins que muntem el postre.

4 comentaris:

  1. no soy de cupcakes con frosting de mantequilla,pero si me pones este frosting de crema de mascarpone me lo como divinamente.Te han quedado muy cucos
    peto

    ResponElimina
  2. Anònim8.11.13

    angelical com cal, ja en teniam ganes

    ResponElimina
  3. Anònim19.11.13

    Lovely cupcakes! :)
    Joana

    ResponElimina
  4. Me encanta como te ha quedado y la pinta que tiene es deliciosa!!
    un beso

    ResponElimina